FORGOT YOUR DETAILS?

Website Design Blog (Web Technology Online Journal)

architecture  Malaysia Responsive Website Design (Mobile Friendly Website)

Apakah pemasaran digital?

Pemasaran digital ditakrifkan oleh Hubspot sebagai pemasaran yang menggunakan alatan elektronik ataupon internet. Perniagaan anda boleh menggunakan pemasaran digital melalui saluran seperti laman web dan media sosial. Artikel ini akan membincangkan bagaimana laman web dan media sosial berhubung kait dalam mendapatkan pemasaran digital yang berkesan.

(more…)

cell phone close up contemporary 905873 Malaysia Responsive Website Design (Mobile Friendly Website)

Menjadi terkenal di dunia perniagaan boleh membuka peluang untuk perniagaan anda. Tetapi ianya mungkin berlaku jika anda tahu cara melakukannya dengan betul. Setiap usahawan pasti ingin menjadikan perniagaannya terkenal dan menonjol di pasaran.

Apakah yang benar-benar diperlukan untuk menyaingi gergasi yang sedia ada dan menempa nama perniagaan anda?
(more…)

action 2277292 1920 1 Malaysia Responsive Website Design (Mobile Friendly Website)

Cara tingkatkan produktiviti kerja.

Apa yang saya nak kongsikan dalam artikel ini adalah berkaitan produktiviti. Setiap orang mempunyai masa yang sama iaitu 24 jam, Tapi kenapa sebahagian orang dapat melakukan pelbagai perkara lebih banyak dari orang lain. Ini disebabkan oleh produktiviti yang berbeza. Jadi macamana cara kita nak meningkatkan produktivit harian?

(more…)

AdobeStock 102643738

Introduction

Lets the fight begin (HTTP Vs HTTPS). What are HTTP and HTTPS? HTTP stands for Hypertext Transfer Protocol. Meanwhile, HTTPS is the secure version of HTTP where the S refers to secure. What does it mean? It means that your connection using HTTPS is encrypted and secured.

(more…)

TOP
Question? WhatsApp us