FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

See our upcoming events and book your place now

TOP COURSES

eusahawan

KELAS EUSAHAWAN ONLINE PERCUMA

Inisiatif kerajaan untuk menerapkan nilai dan ilmu keusahawanan digital di kalangan belia dan usahawan mikro. Peserta dapat menerokai ilmu perniagaan secara online. Peserta dapat mengembangkan perniagaan dengan menggunakan platform digital sama ada di media sosial atau eMarketplace. Peserta akan didedahkan kepada teknik pemasaran digital yang efektif, praktikal dan relevan kepada pengguna semasa

AUTO SOFT Training autosoft.my 2

BENGKEL LAMAN WEB DAN BLOG UNTUK PERNIAGAAN

Peserta mempelajari perkara asas dan perkara penting untuk membina laman web dan blog menggunakan Wordpress untuk perniagaan seperti domain, hosting, editing, plugin dan SEO. Kemudian peserta di ajar menyenaraikan perniagaan di Google Business untuk melengkapkan identiti perniagaan atas talian.

Peserta mempelajari cara membina laman web E-commerce menggunakan Wordpress untuk perniagaan seperti penyediaan, design, editing, plugin dan SEO. Kemudian peserta di ajar menggunakan pembayaran atas talian untuk melakukan penjualan di laman web E-commerce.

Peserta mempelajari cara untuk mencari pekerjaan, dan cara yang efektif untuk menyediakan resume dan cover letter mengikut pekerjaan yang di kehendaki. Kemudian pelajar akan di dedahkan dengan cara menghadapi interview dengan betul.

1

Dr. Hariz

Muhamad Hariz Malaysia Responsive Website Design (Mobile Friendly Website)

Dr. Muhamad Hariz bin Muhamad Adnan adalah Jurulatih Program eUsahawan MDEC berkenaan Digital Marketing. Beliau mempunyai lebih dari 10 tahun pengalaman dalam bidang IT. Beliau juga adalah jurulatih pemasaran digital untuk usahawan mikro dan pengasas agensi pemasaran digital bernama AUTO SOFT. Beliau juga sedang berkhidmat sebagai Pensyarah Kanan di Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) di Malaysia. Beliau mempunyai Ijazah Doktor Falsafah (Ph.D.) dalam bidang IT dari Universiti Teknologi PETRONAS, Ijazah Sarjana dan Sarjana Muda Sains Komputer dari Universiti Sains Malaysia (USM).

View Trainer Profile

Like our page

297

Follow Us

16

Follow Us

2009
TOP
Question? WhatsApp us